Tuesday, 20 December 2011

MIDNIGHT POST WHILE BORED :)

aku lukis sendiri ny :)

HEHEHEHE :) 
aku schoolbreak forever . awak ? *jangan jealous eh budak sekolah.sepanjang cuti sekolah ny kan , aku tade buad apa-2 pun tau. bosan gila kau orang tahu . 
 
EH EH , SEBELUM TERLUPA, AKU DAH CANTEK-2 BLOG AKU . LAWA TAK ? 

sambung balik. 
bosan weh aku. facebook online selalu , tapi hampeh . sama jea bosan nye . haiyaa -,-
kalau aku cakap bosan dalam hati kau orang tu msty ada cakap "text lah bf","gy lah hangout lah dengan member" . now aku bgythu . 
1. aku tade pakwe nyah . carikan satu :D hehek 
2. duid tade makk nak gy hangout.aku belum kerja :D peeps .
tu lah makin bosan aku .


ha , ny nak habak mai . aku kan dah lepas spm ny kan . tengah tunggu result kan . pagi tadi tetiba abang posman tu datang ruma cakap giny

posman : nur izdihar binti ismail
*aku dekad luar kebetulan .
aku : yeay , surat aku tu . hehek .thankyou .

surat tu kau nak tahu tak dari mana ? perak doe .
pergh . merantau aku . JOHOR ---------> PERAK . jauh wehh . ny aku dalam dilema.nak pergi kea tanak . haih --'  masa tengah dok lepak dekad cc , tetiba ada orang call . mak cik tuu nama dia ros. dia nak offer aku kursus pertanian dekad apa tah nama tempat yang dia cakap tu . kursus tu setahun beb . jenoh nak tunggu habis. kursus tu memang aku reject .  yang kursus dekad perak tu 6 bulan . macam nak pergi . nama kursus dia : KURSUS PEMBANTU JURUTEKNIK KOMPUTER TAHAP II .
macam best jea kursus tu . tapi jauh lah pulaa . haih ............ penad aku fikir pasal ny . kau orang rasa , patut tak aku pergi ??? tolong lah feedback eh . haih -,-


WEH WEH , tadikan dekad rumah aku ada ular doe . takod kecut aku .
aku kan duduk rumah kedai kan . sebelah-2 rumah aku kan mesti lah ada kedai-2 kan . masa aku duduk-2 berbual dengan bapa aku dekad luar , tetiba ada abang tempang tu jerit . "ULAR ! ULAR !" eh , aku terus menggelibas . takod doe . fobia aku . HAHHAHAHAHAHAH :D kau orang tak tengok muka aku masa tu , mesti berdekah kalau kau orang tengok muka aku . HAHAHAHAH :D lama lah jugaa nak dapat bunuh ular tu . dalam ramai-2 tu , cehh , semua konon tunjuk berani lah . aku memang takod . ada pakcik tu cakap jea lebih , "aku pernah bunuh ular lagi besar dari ny" dalam hati aku ye tak ye jea pakcik ny kan . cehh , masa dia tengah sebok jenguk-2 dekad dalam pasu besar tu , aku sajaa jea lah sergah dia kan . nak tengok apa reaksi dia.kau orang tahu, dia punya mengucap ta berhenti . dalam hati aku , tahu kau pakcik takod.tadi macam berani . HAHAHA . *lain kali jangan cakap besar eh pakcik . last-2 dapat pun bunuh ular nye . ada mamat kacak tak kacak lah bunuh ular tu . aku tolong bunuh juga . banyak kali aku penyk kepala ular tu . amek kau . puas hati aku . HAHAHA :D hehe .


OKAY , MALAM CENGINY TETIBA BUAD AKU TAKOD DALAM BOSAN .
*kau orang , jum texting :)) HAHHA


okay lah , aku nak ber-facebook pulaa . lagi tadi aku ber-blog. hehek . jum IM dengan aku dekad facebook .
tau tau .
 http://www.facebook.com/didote.budaxbaiikk :') hehek . jum jum IM . hee ~

byee .

lain kali aku update lagi .

lot of love , didy .


SUKA POST AKU KAN . LIKE EH :) thankyou.iloveyou . wehee ^^

No comments:

Post a Comment

semua yang ada hak didy sorang.jangan ambil.AMARAN. peeps :)